CHP Iğdır Mitingine Hazır

Güncelleme Tarihi:

CHP Iğdır Mitingine Hazır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 14:53

CUMHURİYETE HALK PARTİSİ (CHP) IĞDIR İL TEŞKİLATI GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞECEK MİTİNG, ÖNCE HAZIRLIK TOPLANTISI YAPTI. PARTİ BİNASINDA YAPILAN TOPLANTIYA; CHP IĞDIR İL BAŞKANI İLHAN ZOR, CHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ADİL AŞIRIM, SEYFETTİN ARTANTAŞ İL VE İLÇE TEŞKİLATLARININ YÖNETİCİLER İLE GENÇLİK KOLLARI VE KADIN KOLLARI KATILDI.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Iğdır İl Başkanlığı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla 4 Mayıs Pazartesi günü yapılan miting için hazırlıklarını tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Iğdır İl Başkanlığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek miting öncesi bir toplantı düzenledi. Parti binasında yapılan toplantıya CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor, CHP Iğdır milletvekili adayları Adil Aşırım ve Seyfettin Artantaş, il ve ilçe teşkilatlarının yöneticiler ile gençlik kolları ve kadın kolları yetkilileri katıldı. Yapılan toplantının ardından partilerle yemekli toplantıda buluşan CHP Iğdır Milletvekili Adayı Adil Aşırım, 4 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek miting için hazırlıkları tamamlandıklarını söyledi. Aşrım, Iğdır’da yapılacak mitingde genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçmene hitap edeceğini kaydetti. Aşrım, "İl Başkanımız İlhan Zor ve yönetim kurulu üyeleriyle bir değerlendirme yaptık. Bu mitingin görkemli geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Arkadaşlarımızla vardığımız ortak kanı, partimizin iktidar rüzgarını yakalamış olduğudur. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinin gerek partilerce gerek ise halk tarafından çok beğeniliyor. Partili arkadaşlarımızla bu seçim beyannamemizi Iğdır’ın en ücra köşesine kadar giderek vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu seçim beyannamesinde, halkımızın yaşamını kolaylaştıracak programlar var. Tüm kamuoyu yoklamalarında CHP Iğdır da dahil birçok şehirde birinci parti görünüyor. Tüm Iğdırlıları mitingimize bekliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!