CHP Adayları Esnafı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

CHP Adayları Esnafı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 14:10

CHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, KENT MERKEZİNDEKİ ESNAFI ZİYARET EDEREK, SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİLER.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Iğdır milletvekili adayları, kent merkezindeki esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.
CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor ile milletvekili adayları Adil Aşırım ve Seyfettin Artantaş, seçim çalışmaları çerçevesinde Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun ve talepleri dinleyerek, iktidara gelmeleri halinde esnafla ilgili projeleri hayata geçireceğini dile getiren CHP Iğdır Milletvekili Adayı Adil Aşırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinin iktidarlarının anahtarı olacağını söyledi. Aşırım, "Genel başkanımızın açıkladığı seçim bildirgesi, tamamen ekonomiye yani milletin cebine yöneliktir. Bugün cebi dolmayan millet, ne kendi ne de çocuklarının geleceğini kuramaz. Biz, CHP iktidarında cebimizi doldurmayı değil, halkımıza hizmet edip kazandırmayı benimsedik. Herkes çalışacak, herkes üretimin içinde olacak. CHP iktidarında yoksulluk bitecek" dedi.
Esnaf ziyaretinin ardından adaylar ve il yöneticileri, seçim çalışmaları dahilinde ilçe ve köy ziyaretleri için yola çıktılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!