Vali Doğan’dan Şehit Uçar’ın ailesine taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Vali Doğan’dan Şehit Uçar’ın ailesine taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2020 16:46

Vali Doğan’dan Şehit Uçar’ın ailesine taziye ziyareti

Haberin Devamı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY Valisi Rahmi Doğan, Van’ın Çatak ilçesi kırsalında “Yıldırım-10 Norduz” operasyonu kapsamında bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar’ın Reyhanlı’daki ailesini ziyaret etti.
Şehidin baba evinde gerçekleşen taziye ziyaretinde, şehidin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan “Şehidimiz Sezer Uçar’a ve diğer tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve siz değerli ailesine de sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin vatan ve bayrak uğruna yapmış oldukları fedakârlıkları anlatmaya kelimeler yetmez, onlar bu kutsal yolda yürürken ailelerini bizlere emanet bıraktılar bu nedenle her zaman şehit ailelerimizin yanında olacağız’’ dedi.
Şehit Uçar için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından tüm şehitler için dualar edildi. Taziye ziyaretinde Vali Rahmi Doğan’a, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak eşlik etti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!