MMK Metalurji’de futbol turnuvası heyecanı

Güncelleme Tarihi:

MMK Metalurji’de futbol turnuvası heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 11:38

MMK Metalurji’de futbol turnuvası heyecanı

Haberin Devamı

MMK Metalurji bu yıl üçüncüsünü düzenlediği futbol turnuvasında Dilovası Lojistik’i yenen Dörtyol Soğuk Haddane takımı şampiyon oldu.
MMK Metalürji üniteler arası futbol turnuvası final maçı, Payas Kapali Spor Salonu’nda Dörtyol Soğuk Haddane ile Dilovası Lojistik arasında oynandı.
Final maçını Çelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, MMK Metalürji şirketin CEO’su Denis Kvasov, MMK CFO’ su Maxim Flippov, Üretim Direktörü Ozan Karadağ, Dilovası Üretim Direktörü D. Ali Yaşacan ile her iki takım oyuncularının aileleri ve MMK çalışanlarından oluşan taraftarlar izledi.
Yüksek tempoda oynanan final maçı yoğun tezahürat altında Dilovası Lojıstık’i 3-2 yenen Dörtyol Soğuk Haddehane takımı galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu
Maçın ardından düzenlenen törende, Dörtyol Soğuk haddane takımı, şampiyonluk kupasını taraftarların alkışları ve tezahüratlarıyla alarak bu sevinci salonda bulunanlarla paylaştı. Törende ayrıca finale katılan sporculara, Şirketin Ceo’su Denıs Kvasov ve Çelik İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci tarafından kupa ve çeşitli hediyeler verildi.
MMK Metalurji CEO’su Kyasov, çalışanlar ve aileler arasında birlik ve beraberliği ile sıcak bir ortamın yaşanması için böyle bir organizasyonu düzenlediklerini kaydederken, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci de, MMK yöneticilerini bu anlamlı organizasyondan dolayı kutladı.
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!