Lütfü Savaş MMK Metalurji’ yi ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Lütfü Savaş MMK Metalurji’ yi ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 14:35

Lütfü Savaş MMK Metalurji’ yi ziyaret etti

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş MMK Metalurji’yi ziyaret ederek, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.
MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov  ile birlikte işçilerle yemek yiyen Başkan Lütfü Savaş, daha sonra yönetim binasına geçti. Bina önündeki Atatürk Büstü’nü gören Savaş, MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov'dan büstün dikilme hikayesini dinledi.  Denis Kvasov, Atatürk büstünün öneminden bahsederken şunları söyledi:
“Türkiye’ye bu yatırım için çalışmak üzere geldiğimde, Atatürk’ün laik ve modern Türkiye temelinin oluşturulmasındaki emeğini ve çabasını anlayarak Türkiye ve Türk milleti için ne kadar büyük ve önemli bir lider olduğunu derinden hissettim. Gün geçtikçe de Türkiye için yapmış olduklarını takdirle dinledim. Bu sebeple genel müdürlük binası önüne yaptırdığımız Atatürk büstümüzün açılışını, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirdim” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, bu duyarlılığı için Denis Kvasov’a teşekkür etti.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!