İSTE Metalografi Laboratuvarı hizmete alındı

Güncelleme Tarihi:

İSTE Metalografi Laboratuvarı hizmete alındı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2018 10:43

İSTE Metalografi Laboratuvarı hizmete alındı

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay), (DHA) -HATAY'da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) bünyesinde işadamı Recep Atakaş’ın bağışları ile oluşturulan İSTE Metalografi Laboratuvarı düzenlenen törenle açıldı.
Metalografi Laboratuvarının açılışını İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Üs Komutanı Albay Aykar Tekin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, yönetim kurulu Üyesi Mustafa Atakaş birlikte yaptı. İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, “Mikrocut, bakalitleme ve temizleme-parlatma cihazı ve benzeri cihazlarla donatılan laboratuvar, öğrencilere araştırma yapabilecekleri daha iyi bir ortam sunacak” dedi.
Öğrencilerinde bulunduğu laboratuvarda İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fökültesi Dekanı Prof Dr Eyyuphan Yakıncı alınan son teknoloji cihazlarının gurur verici olduğunu ve tamamının yerli malı olduğunu söyledi. Cihazların çalışması ve işlevsellikleri hakkında uygulamalı olarak bilgilendirme yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!