Iraklı Saja'dan ilk kişisel resim sergisi

Güncelleme Tarihi:

Iraklı Sajadan ilk kişisel resim sergisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 10:20

Iraklı Saja'dan ilk kişisel resim sergisi

Haberin Devamı


Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- HATAY'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Iraklı Saja Taha Abdullah, 1,5 yıllık kursun ardından geneli koronavirüs pandemisini yansıtan eserlerden oluşan ilk kişisel resim sergisini açtı.
Bir AVM'nin sanat atölyesinde yer alan, ‘Ruhumun Eşiği’ isimli karma resim sergisi sanatseverler tarafından ilgi odağı oldu. 38 eserle İskenderunlu sanatseverlerin karşısına çıkan Saja Abdullah, ilk kişisel sergisini açmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Çocukluğundan bu yana resimle ilgilenen Abdullah, eğitmenlerin de destekleriyle yaptığı çalışmaları sergilediğini ifade ederek, "Bu benim ilk kişisel sergim. Sergi gelirlerinin yüzde 50'si SMA'lı ve kanser hastalarına bağışlanacak. Hayallerimi süsleyen yeni eserler üretmek için heyecanlı, geleceğe dönük umut doluyum. Bu güzel sergide yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Neşeli Fırçalar Resim Atölyesi eğitmenlerinden Ebru Sabahoğlu ve Şirin Acemoğlu da sergiye katılarak öğrencilerine destek oldu. Saja Taha Abdullah’ın çok yetenekli olduğunu vurgulayan Ebru Sabahoğlu, “Bizlerle atölyede birlikte çalıştı ve şimdi sergisini açtı. Çok mutlu olduk” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!