Hatayspor'da rehavet uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Hataysporda rehavet uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 16:11

Hatayspor'da rehavet uyarısı

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)HATAYSPOR Teknik Direktörü İlhan Palut ve Hatayspor Basın Sözcüsü Sabit Karadeniz, zorlu Bugsaş maçı öncesinde Hatayspor Osman Çalgın Spor ve Dinlenme Tesislerinde basın mensuplarıyla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Palut açıklamasında, son haftalarda alınan sonuçların 'play-off’u garantiledik' şeklinde yansıtılmasına karşı çıkarak rehavete kapılmadan kalan maçlara en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

PALUT: HİÇBİR ZAMAN BAHANELERE SIĞINMADIM

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut rehavete kapılmadan önlerindeki maçlara en iyi şekilde hazırlanıp play-off’lara kayıpsız şekilde gitmek istediklerini söyledi.

Palut açıklamasında, “Ben takımın başına ilk geçtiğimde bahanelere sığınmayacağımı söylemiştim. Bu takımı ben kurmadım, bu takım eksik bitmiş gibi söylemleri kullanmayacağımı ifade etmiştim. Nitekim bugün geldiğimiz noktada Hatayspor 11 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup olarak yoluna devam ediyor. Bu performanstan dolayı ben futbolcularımı ve yönetimimizi kutluyorum. Menemen maçı öncesi ortaya çıkan sonuçlar bizim play-off potasında olmayan takımlarla aramızda 7 puanlık farka yol açtı. Bu da spor kamuoyunda bizim play-off’lara kaldığımız algısı yarattı. Ancak daha almamız gereken 5 puan vardı. Bu yüzden biz alınmamış 1 puanın bile puan hanemize eklenmeyeceğini bilerek kalan maçlarımıza hazırlanıyoruz. Hiçbir şekilde gevşemeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugsaş maçından puanlarla ayrılıp yolumuza devam edeceğiz. Akşam 6’da Ankara’ya hareket edeceğiz. Kırmızı kart cezalısı Sadi ve hafif sakatlığı bulunan Ömer Yıldız dışında eksiğimiz bulunmuyor. İnşallah Bugsaşspor maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

RÇ (AP) (11.04.2017, FOTOĞRAFLI)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!