Hatayspor'da başkanlığa Serdar Güven seçildi

Güncelleme Tarihi:

Hataysporda başkanlığa Serdar Güven seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 14:01

Hatayspor'da başkanlığa Serdar Güven seçildi

Haberin Devamı

Hamza EZER/ANTAKYA(DHA)SPOR-TOTO 2. lig ekiplerinden Hatayspor'un olağanüstü kongresi yapıldı ve başkanlığa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven seçildi.

Tek liste ile gidilen seçimler sonunda Serdar Güven başkanlığındaki yönetim kurulu Aydın Toksöz, Hayrettin Çolakoğlu, İbrahim Edhem Sunar, Emir Kavvasoğlu, M. Sabit Karadeniz, Nemir Seyfittinoğlu, Ayhan Özat, Cengiz Özcan, Rufail İğne ve Mehmet Savaş'tan oluştu.

Kulüp başkanlığına seçilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven yaptığı teşekkür konuşmasında "Mali ve idari disiplini tesis ederek kulübü yönetmek istiyoruz. Hatayspor'u tartışmalardan uzak tutarak yeni bir yapılanma ile yönetmek amacındayız. Genel kurulun güvenine layık olmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Tüm Hatay'lıların desteğini bekliyoruz" dedi.

BAŞKAN SAVAŞ'TA KATILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatmek tesislerinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kulübün yeni yapılanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi "Hatayspor'un sağlıklı yeni bir yapılanmaya kavuşturmak istiyoruz. Bu konuda iyi mesafeler kaydettik. Artık Hatayspor'un başarılı olması için çabalamalıyız. Projelerimiz var, bunları hayata geçirmek amacındayız. Görev yaptığım süre içinde Hatayspor'u siyasete bulaştırmadım. Hep Hatayspor'u siyaset üstü olarak gördük, görüyoruz. Hatayspor'a destek olan işadamlarına ve özellikle işadamı İbrahim Seyfittinoğlu'na teşekkür etmek istiyorum. Serdar Güven başkanlığında oluşan yönetim kuruluna başarılar diliyorum."

HE(AP) 4.6.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!