Hatayspor kampı 20 Temmuz'da Erzurum'da başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor kampı 20 Temmuzda Erzurumda başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 12:57

Hatayspor kampı 20 Temmuz'da Erzurum'da başlıyor

Haberin Devamı

Hamza EZER/ANTAKYA (Hatay), (DHA)

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek Hatayspor'un basın sözcüsü Sabit Karadeniz, bordo beyazlı kulübün kamp yerinin Erzurum olduğunu açıkladı.
20 Temmuz'da Erzurum Sıvay Otel'de kamp çalışmalarına başlayacak olan bordo beyazlıların 23 Ağustos tarihine kadar süreceğini programının süreceğini belirten Karadeniz, geçen sene kadroda olan oyunculardan 10'u ile yollarına devam edeceklerini açıkladı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
Dış transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan Karadeniz, Nazilli Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile sözleşme imzaladıklarını, Karagümrükten kaleci Akın Alkan, Dersimspor'dan stoper Erhan Gözetlik, İstanbulspor'dan sağ bek İlyas Akan, Düzyurtspor'dan stoper Sadi Karaduman ile anlaştıklarını ve hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Göztepe'den de Mehmet Enes Öztürk ve Tuncay Kılıç'ı kiralık olarak kadrolarına kattıklarını, dış transfer çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden basın sözcüsü Sabit Karadeniz, "2 forvet ve 1 forvet arkası ile kaleci alarak transferimizi tamamlayacağız. Çünkü sezona iyi bir başlangıç yapmak amacındayız" diye konuştu. 

HE (AÖ) (13.7.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!