"Hatay'ın enerjisini kitabımda kullanacağım"

Güncelleme Tarihi:

Hatayın enerjisini kitabımda kullanacağım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 13:24

"Hatay'ın enerjisini kitabımda kullanacağım"

Haberin Devamı

'UYAN Aç Kalbini' adlı kişisel gelişim kitabının yazarı Esra Erdoğan, ikinci kitabında Hatay'ın sahip olduğu 'enerjiye' yer vereceğini söyledi.
İskenderun Rotary Kulübü'nün konuğu olarak kente gelen yazar Esra Doğan, Anadolu turunun ilk durağının Hatay olmasının kendisi için önemine dikkat çekti. Esra Erdoğan "Hatay'ın enerjileri üç medeniyetin, üç dinin bulunduğu, çok kozmopolit bir şehir olmasından ve bütünselliği sağlamasından geliyor. Benim için çok özel bir yer. Burada birçok evliyaya misafir olacağımı düşünüyorum. Kitabımda bahsettiğim Beyazıt-ı Bestami Hazretleri'ni büyük bir aşkla ziyaret etmek istiyorum ki benim için çok önemli bir kişidir" dedi.
DNA YORUMU
Uzun yıllar tasavvuf eğitimi aldıktan sonra 'Uyan Aç Kalbini' kitabını yazdığını belirten Esra Erdoğan "Tasavvuf ve DNA’yı birleştirdik. Çünkü ikisinin bir bütün olduğunu ve bütün bilgilerin DNA'da kayıtlı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. İnsan DNA'sının 12 sarmaldan oluştuğunu ve bunlardan sadece 2'sinin kullanıldığını anlatan Erdoğan "Bizim de hem tasavvufi bakış açısından hem de ruhsal dünyanın bakış açısından ele aldığımız konu DNA’nın aslında 10 sarmalının da aktifleşebileceği öngörüsü. Çünkü iki DNA'lı insan, sonlu ve sınırlı bir bilinç ile yaşıyor" ifadesini kullandı.

Ufuk AKTUğ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)
(5.4.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!