Hatay’da Seçim Güvenliği Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Hatay’da Seçim Güvenliği Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 16:17

Hatay’da Seçim Güvenliği Toplantısı

Haberin Devamı

Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)-HATAY Valisi Erdal Ata, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde geniş kapsamlı bir güvenlik toplantısı yaptı.
Hatay Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’nın yanı sıra Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İlçe Kaymakamları, İlçe Jandarma ve Emniyet birim amirleri katıldı. Toplantı öncesinde bir değerlendirme yapan Vali Ata, “Mayıs ayında yaptığımız toplantıda seçimler boyunca alınması gereken tedbirlerle ilgili İl Emniyet Müdürlüğümüz bir çalışma yapmıştı. Ancak İlçe Kaymakamlarımız, İlçe Jandarma Komutanlarımız ve İlçe Emniyet Müdürlerimizle de bir toplantı yapmanın uygun olacağını değerlendirdik. Bugüne kadar ilimiz genelinde seçimler ile ilgili herhangi bir olumsuzluk veya önemli bir sorun yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaması için gereken tedbirleri almaya gayret göstereceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansıması. İdarenin tarafsızlığına gölge düşürecek hal ve tutumlardan hepimizin kaçınması temel prensiptir. Bu konuda gösterilecek hassasiyet önem arz etmektedir” dedi.
Toplantı, İl Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Jandarma tarafından hazırlanan ve Seçim Güvenliği konusunda oluşturulan tedbirler ile ilgili sunumlar ile devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!