ATSO'dan uçak seferi için dilekçe

Güncelleme Tarihi:

ATSOdan uçak seferi için dilekçe
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 16:43

ATSO'dan uçak seferi için dilekçe

Haberin Devamı

 

HATAY, (DHA)-ANTAKYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) öncülüğünde, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Ticaret Borsası’nın Hatay-Antalya- Hatay arası uçak seferleri için girişimleri başladı.
Bu girişimlerin ilk adımı olarak konuya ilişkin dilekçeler, Türkiye'de hizmet veren 4 havayolu şirketinin en yetkili isimlerine gönderildi. Gerçekleştirilen girişimle ilgili ATSO'dan şu açıklama yapıldı:
"Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yakın bir zamanda çeşitli temaslar yapmak üzere gitmiş olduğumuz Antalya'da en önemli gündem maddemiz Hatay-Antalya arasında uçak seferlerinin karşılıklı olarak haftada en az 1 sefer yapılmasıydı. Bu konuda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalya Ticaret Borsası ziyaretlerimizde bu uçuşların iki ilin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayacağı ve EXPO 2016'ya ev sahipliği yapmış Antalya'nın tecrübelerinden daha hızlı yararlanmak açısından bu uçuşların önemi konusunda fikir birliğine varıldı. Bu kapsamda üç oda olarak  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza, Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş., THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığına, SUN Express Genel Müdürlüğüne yazılarımızı yazarak konu ile ilgili tüm girişimlerimizi yaptık ve gelecek güzel haberleri bekliyoruz."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!