ATSO, ayakkabıcılarıyla gündem oldu

Güncelleme Tarihi:

ATSO, ayakkabıcılarıyla gündem oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 13:22

ATSO, ayakkabıcılarıyla gündem oldu

Haberin Devamı



ANTAKYA Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay'ın lokomotif sektörü olan ayakkabı imalatçılarını aynı yıl ikinci defa uluslararası fuarlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, fuara katılan firmaları stantlarında ziyaret etti. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte fuarlar konusunda uyum içerisinde çalıştıklarını, fuara katılan firmaların stant giderlerini DOĞAKA’nın konaklama giderlerinin ise oda tarafından karşılanarak destek olunduğunu söyledi.  Çinçin, ziyaretleri esnasında Hatay firmalarının ürettiği ayakkabılar ile firmaların sektörde öncü olduklarını bir kez daha görme imkanı bulduklarını sözlerine eklerken, ayakkabıcılık sektöründeki firmaların tek eksiğinin markalaşma olduğunu dile getirdi. Markalaşma sorununun bir diğer çözüm yolu olan büyük fuarlara katılımın çok önemli olduğunu ve firmalara maddi destek sağlayarak bu sorunu aşmalarına yardımcı olduklarını dile getirdi.
Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan Oral ise  ATSO ve DOĞAKA arasındaki işbirliğinin bölgede faaliyet gösteren sektörler açısından önemine dikkat çekti. Fuara katılan firmalar ise ayakkabı sektörü olarak önemli bir organizasyona aynı yıl içerisinde ikinci kez katıldıklarını, iş bağlantıları yaptıklarını dile getirdiler.

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!