Atatürk Parkı yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Atatürk Parkı yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 12:53

Atatürk Parkı yenileniyor

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) - HATAY Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilecek düzenleme çalışmalarının temelini attı.
Başkan Savaş, Atatürk Parkı'nda mevcut dokunun titizlikle korunarak gerçekleştirileceği çalışmaların temelini atarken kardeş şehir Aalen Belediyesi'nce belediyeye hediye edilen ağacı park alanına dikti.
Park ve Bahçe Dairesi Başkanı Mustafa Dönmez, gerçekleştirdiği konuşmada başlatılan revize çalışmalarının kapsamı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Aydınlatma sistemlerinin, çim alan ve bordürlerin değiştirilmesi, yaya yolu ve zeminde stabilize, park içerisindeki anıtların ve çocuk oyun alanlarının düzenlenmesi, hamak yerleştirme, heykel bahçesi yapımı ve park mobilyalarında modernizasyon çakışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Dönmez, parkın tarihi ve doğal yapısının korunacağının altını çizdi. Park içerisindeki Nikah Salonu'nun yıkılarak meydan inşa edileceğini belirten Dönmez, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!