LÖSEV'den deprem bölgesinde kanser hastalarına destek

Güncelleme Tarihi:

LÖSEVden deprem bölgesinde kanser hastalarına destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2023 11:20

LÖSEV'den deprem bölgesinde kanser hastalarına destek

Haberin Devamı

Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 6 Şubat depreminden etkilenen kanser hastalarını yalnız bırakmıyor. Kanser hastalarına sosyal ve psikolojik desteklerin yanı sıra giysiden gıdaya, kıyafetten oyuncağa, mobilyadan beyaz eşyaya tüm ayni ihtiyaçlara kalıcı çözümler üretiliyor.
LÖSEV, deprem bölgesinde yaşayan kanser hastalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından harekete geçen LÖSEV, sosyal ve psikolojik desteklerin yanı sıra giysiden gıdaya, kıyafetten oyuncağa, mobilyadan beyaz eşyaya tüm ayni ihtiyaçlara destek oluyor. Bu kapsamda Antakya ilçesi Açıkdere Mahallesi’nde yaşayan lösemi hastası Dudu Aktepe ve ailesini ziyaret eden LÖSEV yetkilileri, aileye gıda ve hijyen kolilerini teslim etti. LÖSEV Adana İl Kordinatörü Betül Özgüven, 25 yıldır lösemili çocukların tedavilerine destek olmak amacıyla yola çıktıklarını ama şu anda çocuk ve yetişkin tüm kanser hastalarına hizmet verdiklerini kaydetti. Adana koordinatörlüğü olarak, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Mersin, Tarsus ve İskenderun bölgelerinden sorumlu olduklarını ifade eden Özgüven, depremden sonra çok daha sık bir şekilde bölgeyi ziyaret ettiklerini belirtti.
Özgüven, "Bu süreçte biz diğer hastalarımıza olduğu gibi, ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kuru gıda ve mutlu et paketlerimizi teslim ediyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!