Antakya Medeniyetler Korosu’na hayran kaldılar

Güncelleme Tarihi:

Antakya Medeniyetler Korosu’na hayran kaldılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2017 10:50

Antakya Medeniyetler Korosu’na hayran kaldılar

Haberin Devamı

ANTAKYA Medeniyetler Korosu Ahlak Şurası için Hatay'da olan işadamı, bürokrat ve rektörlerden oluşan heyete mini bir konser verdi.
Merkezi İstanbul'da bulunan HATİAB'ın (Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği) destekleri ile Türkiye Yazarlar Birliği tarafından düzenlenen IV. Ahlâk Şûrası için Hatay'da bulunan konuklar, Antakya Medeniyetler Evine gerçekleştirdikleri ziyarette kendileri için verilen konser ile adeta büyülendi.
HATİAB  Başkanı İbrahim Güder önderliğinde Antakya Medeniyetler Evi'ne gelen Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan,Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, HATİAB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, Albaraka Genel Müdürü Melikşah Utku, Türkiye'nin seçkin üniversite rektörleri, akademisyenler, Şef Yılmaz Özfırat yönetimindeki Antakya Medeniyetler Korosu tarafından seslendirilen eserleri büyük bir keyifle dinledi.
GÜDER: HATAY'IN GURURUSUNUZ
Medeniyetler Korosunu her dinlediklerinde büyük keyif aldıklarını ifade eden HATİAB  Başkanı İbrahim Güder, Hatay'ın bir arada yaşama kültürünü tüm dünyaya gösteren, Türk bayrağını her yerde en iyi şekilde dalgalandıran, ülkeyi her platformda en iyi biçimde temsil eden ve bu başarıları neticesinde Nobel Barış Ödülüne aday gösterilen Medeniyetler Korosu'nun Başkanı Yılmaz Özfırat başta olmak üzere tüm üyelerini yürekten kutladıklarını dile getirdi.
Misafirleri Antakya Medeniyetler Evinde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, Hatay'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!