Yüksekova'da engelli öğrenciler için uçurtma şenliği

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovada engelli öğrenciler için uçurtma şenliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 14:03

Yüksekova'da engelli öğrenciler için uçurtma şenliği

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN / YÜKSEKOVA (Hakkari), DHA-HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde Özel Ak Umut Yolu Rehabilitasyon Merkezi tarafından uçurtma şenliği düzenlendi.

İlçeye 3 kilometre uzaklıkta bulunan Akalın Köyü'nde düzenlenen uçurtma şenliğinde, engelli öğrenciler doyasıya eğlendi. Rengarenk uçurtmalarla gökyüzünü süsleyen engelli çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Rehabilitasyon merkezi öğretmenlerinden Şahabettin Yalçın, uçurma şenliğinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek, "Engelli öğrencilerimizin diğer okulların yaptığı etkinlikleri görünce üzüldüklerini gördük. Bizde okul olarak kendi etkinliklerimizi düzenlemeye başladık. Uçurtma şenliğimizi her sene düzenli bir hale getirerek gerçekleştiriyoruz" dedi.

Öğretmenlerden Mehmet Sami Özkan ise, "Çocuklarımıza engelsiz bir hayat sunabilmek için bu şekilde etkinliklerimiz oluyor. Hep beraber engelli çocuklarımızın engellerini kaldırabilmek için herkesin kendi tarafından bir şeyler yapması gerekir. Bu çocuklarımız özel insanlar. Her sene olduğu gibi bu sene de onlarla beraber uçurtma etkinliği düzenledik. Hepsi çok mutlu ve güzel bir gün geçirdiler" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!