Yüksekova'da polis, üst geçidi kullanan öğrencilere kalem defter hediye etti

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovada polis, üst geçidi kullanan öğrencilere kalem defter hediye etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2024 10:49

Yüksekova'da polis, üst geçidi kullanan öğrencilere kalem defter hediye etti

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEOVA (Hakkari),(DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri, öğrencilerin okul çıkışlarında üst geçidi kullanmaları için broşür dağıtıp üst geçidi kullanan öğrencilere ise kalem ve defter hediye etti.

Yüksekova’da Karayolları 11’inci Bölge Müdürlüğü tarafından ilçenin İpekyolu Caddesi üzerinde yapılan üst geçit, 3 ay önce faaliyete girdi. Birçok okulun bulunduğu bölgede özellikle Esentepe ve Yeni Mahalleye gidecek öğrenciler de artık üst geçidi kullanmaya başladı. Olası kazaların önün geçmek için üst geçidin kullanılmasını isteyen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri de öğrencilerin okul çıkışlarında üst geçidi kullanmaları için broşür dağıtıp üst geçidi kullanan öğrencilere kalem ve defter hediye etti.

Haberin Devamı

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik tescil Büro amirliğinde görevli polis memuru Muhittin Özsuy, özellikle öğrencilere üst geçidin kullanmalarının önemine değinerek, "Trafik Tescil Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile Yüksekova ilçesinde üst geçitlerin önemini öğrencilerimizle paylaştık. Üst geçidi kullanmaları için öğrencilerimizi yönlendirdik. Üst geçidi kullanan öğrencilerimize ise defter ve kalem hediye ettik" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!