Görele Devlet Hastanesi ek bina ihalesi ay sonu yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Görele Devlet Hastanesi ek bina ihalesi ay sonu yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 16:00

Haberin Devamı

GİRESUN (AA) - Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Devlet Hastanesi'nin onarılması ve ek hizmet binası yapım işinin 29 Mart'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihale aşamasından sonra yapılması planlanan ek hizmet binasıyla hastanenin 121 yataklı tekli ve çiftli odalarla halkın hizmetinde olacağını belirtti.

Görele Devlet Hastanesini büyüterek, hizmet kalitesini üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Erener, şunları kaydetti:

"Tekli ve çiftli 121 yataklı odalarımızla Görele başta olmak üzere diğer ilçelere de hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Mevcut hastanemizin onarılması ve ek hizmet binası yapım işinin 29 Mart'ta ihalesi yapılıp, 450 günde tamamlanması planlanmaktadır. Ek hizmet binasının yapılmasıyla insanımıza daha çok branşta sağlık hizmeti sağlanacaktır."

Haberin Devamı

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen ise Görele'ye yapılan hizmetlerin devam edeceğini dile getirerek, "Halkımızın da bizden esirgemediği desteklerini arkamızda hissederek hep beraber Görele'yi kalkındırmayı hedefliyoruz ve bunu başaracağımıza da canı gönülden inanıyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!