Vali Gül'den, beşizlere sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Vali Gülden, beşizlere sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 10:30

Vali Gül'den, beşizlere sürpriz

Haberin Devamı

Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden beşiz bebekleri ile ziyaret etmek isteyen aileye 'siz zahmet etmeyin biz geliriz' diyerek sözünü tuttu. Aileye sürpriz yapan Vali Gül, beşiz bebekleri eşi Gülden Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraber evlerinde ziyaret etti.

Beşiz bebekleri ile yedi çocuk sahibi olan Esen ailesi, ziyareti memnuniyetle karşıladı. Baba İbrahim Esen, sosyal medya çağrılarını duyan Vali Gül'e teşekkür ederek, "Biz ziyaret edelim dedik, kendileri zahmet edip geldiler. Çok mutlu olduk" dedi.

Vali Gül, Esen ailesini tebrik ederek aile kurumunun önemine değindi. Gül, çocukların geleceğin mirasçıları olduğunu belirterek, “Çocuklarımız yarınlarımızın teminatı, yaşama sevincimizdir. Onların sağlıklı bir hayat sürmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmak bizlerin vazifesidir. Esen ailesinin bu güzel yavrularına sağlıklı, mutlu, hayırlı bir ömür diliyorum. Ailemize destek için zaten belediyelerimiz, sosyal yardımlaşma derneklerimiz bu konuda ellerinden geleni yapmışlar ve yapmaya da devam edeceklerdir. Bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Aslıhan, Ahmet, Berat, Mesut ve Selim isimleri verilen beşizlerle yakından ilgilenen Vali Gül, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!