Vali Gül, muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül, muhtarlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 20:28

Vali Gül, muhtarlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Valisi Davut Gül, kentte görev yapan muhtarlarla düzenlenen toplantıda bir araya gelerek sohbet etti.
Bir restoranda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Vali Gül, kentte çakılan her çivide muhtarların katkısının olduğunu belirterek muhtarların, cumhurbaşkanı tarafından valilerine emanet edilmiş en yakın mesai arkadaşları olduğunu kaydetti.
Gaziantep gibi bir şehirde görev yapmanın ayrıcalıklı olduğunu dile getiren Vali Gül şunları söyledi:
“Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Gaziantep’te çakılan her çivide muhtarlarımızın katkısı vardır. Sizler sorunları bakanlarımıza, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımıza iletirseniz ilettiğiniz kişiler de sizlerin bu taleplerini yerine getirirler. Burada bir kardeşlik hukuku, bir aile meclisi var, başarı da başarısızlık da bu salondakilerinin hepsini aynı şekilde ilgilendirmektedir. Eğitimle ilgili, okulla ilgili talepleriniz oldu. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Talebiniz olsa da olmasa da okul ihtiyacı olan, tekli eğitime geçmeyle ilgili ihtiyaç olan her yere mutlaka okul yapılacak. Şu an Gaziantep’te eğitimde Cumhuriyet tarihin en büyük yatırımları yapılıyor, üçte ikilik kısmı bitti, geri kalanı da tamamlanmak üzere.”

“KİMSENİN SUÇ İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ YOK”
Vali Gül, kentte suç oranının düşmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Gaziantep’te hiçbir yasa dışı faaliyete şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da izin vermeyeceğiz. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü yok. Ne zaman, nerde olursa olsun kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemler uygulanacak. Emniyetle ilgili, asayişle ilgi bekçilerimiz verildi. Yeni bekçilerimiz, polislerimiz gelecek. 24 saat sokakta olacağız, 24 saat umulmadık yerlerde şok uygulamalarımız olacak. Kısa zamanda eğitimde, sağlıkta sorun kalmayacak. Güvenlikte ise daha güvenli, yaşanabilir bir şehir olacağız. Belediyelerimiz tarih yazıyor, yeşil alanlarımız artırıyor ihtiyaçlarımız değişiyor. Gençlerin, kadınların çeşitli aktivitelerin olduğu yerler, ders çalışılacak ortamlar ihtiyaç haline geliyor. Hep birlikte bunları başaracağız” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!