Üniversite öğrencileri, belediye projelerini inceledi

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencileri, belediye projelerini inceledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 10:53

- Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, "Toplumsal Duyarlılık Projeleri" dersi kapsamında Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeler hakkında bilgi aldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, "Toplumsal Duyarlılık Projeleri" dersi kapsamında Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri inceleyerek bilgi aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplumsal duyarlılık projelerini incelemek için Şahinbey Belediyesi'ne gelen yaklaşık 70 öğrenci, idari binada bulunan müdürlükleri ziyaret ederek, bilgi aldı.

Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Cemal Ruhi, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür etti.

İnceledikleri projelerde toplumsal duyarlılıkla ilgili çok şey gördüklerini ifade eden Ruhi, şunları kaydetti:

"Şahinbey Belediyemizin büyük bir nüfusa hitap etmesine rağmen hiç borcu olmadığını öğrendik. Bu bütün diğer belediyelere örnek olacak bir davranış. Bunun yanı sıra toplumsal olaylara da çok duyarlı. Burada sosyal marketi gezdik ve maddi durumu yetersiz vatandaşların ücretsiz alışveriş yaptığını öğrendik. Bu çok duyarlı bir davranış."

Haberin Devamı

Öğrenciler ise edindikleri bilgilerin derslerinde çok işe yarayacağını ifade ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!