Üniversite ile MÜSİAD ortak proje üretecek

Güncelleme Tarihi:

Üniversite ile MÜSİAD ortak proje üretecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 10:18

Üniversite ile MÜSİAD ortak proje üretecek

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, MÜSİAD'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, üniversite ile MÜSİAD'ın ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Prof. Dr. Gür, ziyaretinde MÜSİAD Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Göreve başlaması nedeniyle MÜSİAD yönetiminin kendisine yaptığı ziyareti için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ali Gür, üniversite olarak kentin tüm dinamikleriyle işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini belirterek, “MÜSİAD bu dinamiklerin en önemlilerinden birisi kuşkusuz. Kentimizin, ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak katma değerli ürünler üretimi sağlayacak projelerin üretilip, bu projelerin hayata geçirilmesi için senato toplantılarımızda sizi de aramızda görmek istiyoruz. Bu toplantılar eminim hem Gaziantep, hem ülkemiz için çok önemli gelişmelere zemin hazırlayacak" dedi.

Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine işaret eden MÜSİAD Başkanı Mehmet Çelenk ise her türlü işbirliğine hazır olduklarının mesajını verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!