Üniversite, Down sendromlu çocukları unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite, Down sendromlu çocukları unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 14:08

Üniversite, Down sendromlu çocukları unutmadı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle, Downla Umut Penceresi Derneği'nin etkinlik provasını ziyaret edip, çocuklara hediyeler verdi.

İl Müftüsü Ahmet Çelik'in de katıldığı ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Bayraktar ve Prof. Dr. Metin Bedir, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı ve TDP Uzmanı Simge Akbaş prova yapan öğrencilere sürpriz yaptı. Down Sendromlu çocuk ve gençlerle sohbet eden Rektör Gür ve ekibi, çocukları sevip hediyeler dağıttı. Down sendromlu çocuklar da konuklarına sarılarak sevgiyle karşılık verdi. Çocuklarının provasını izleyen ailelerle de sohbet eden Rektör Gür, “Sizlerin bir anne, baba olarak yavrularınızla bu kadar yakından ilgilenmenizin her şeyin ötesinde, sizlere dünya ve ahret mükafatı kazandıracağına olan inancım tam. Yüce Rabbimiz de bu konuda bizleri müjdelendiriyor" dedi.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür, üniversite olarak Downla Umut Penceresi Derneği'ni faaliyetlerinden dolayı kutlayarak, “Biz de üniversite olarak sosyal sorumluluğumuzun gereği, sizlerle Toplumsal Duyarlılık Projeleri Koordinatörlüğümüz aracılığıyla, sizinle birçok ortak projeye imza atacağız" müjdesi verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!