Ulaşımın Pratik Yolu Motosiklet

Güncelleme Tarihi:

Ulaşımın Pratik Yolu Motosiklet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2015 15:13

MOTOSİKLETLER HIZ TUTKUNLARI TARAFINDAN TERCİH EDİLMESİNİN YANI SIRA, DAHA PRATİK VE UCUZ OLMASI NEDENİYLE DE TERCİH EDİLİYOR.

Motosikletler hız tutkunları tarafından tercih edilmesinin yanı sıra, daha pratik ve ucuz olması nedeniyle de tercih ediliyor.
Gaziantep’te her geçen gün rağbetin arttığı motosikletler hız tutkunlarının yanı sıra, yollarda daha pratik ve ucuz olması nedeniyle diğer vatandaşlar tarafından da tercih ediliyor. Motosikletin ulaşımda daha pratik olduğunu dile getiren Halil Turan, “Gençler, kendilerine araç alamadığı içinde daha çok motor tercih ediyor” dedi.
Bir motosiklet firmasında mağaza yetkilisi olarak çalışan Turan, “Vatandaşlarımızın motoru tercih etmesinin sebebi daha çok pratik olması, aynı zamanda kısa mesafelerde taşıtlara yani dört tekerlekli taksilere daha çok ihtiyaç olmadığı için motor tercih ediliyor. Gençler kendilerine araç almadığı içinde daha çok motor fiyatları uygun olduğundan dolayı motoru tercih ediyorlar. Şu anda Gaziantep’te daha çok motosiklet piyasası yaygınlaşmış durumda” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!