Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Tarih Yazıyor

Güncelleme Tarihi:

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Tarih Yazıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 14:18

OSMAN TOPRAK’IN TAKIMI TARİH YAZIYOR

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Av. Osman Toprak’ın başkanlığını yaptığı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Lig’de 5’İ hazırlık turnuvası, 8’İ lig maçı olmak üzere çıktıkları toplam 13 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Takımın başarısıyla gurur duyduklarını belirten Kulüp Başkanı Toprak, “Engelli basketbol takımımız Gaziantep’in gurur kaynağı oldu” dedi.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin 8. haftasındaki rakibi İskenderun’u 92–73 mağlup ederek namağlup ünvanını sürdürürken, elde ettiği farklı skorlar ve bu sezon karşılaştığı 13 müsabakada mağlubiyet yüzü görmemesi nedeniyle tarih yazıyor. 16 puan ve namağlup unvanı ile liderliğini sürdüren
takımımız, ligin 9. haftasında Altınordu deplasmanında galibiyet serisini ve liderliğini devam ettirmek istiyor. Takımın başarısı nedeniyle tüm sporcuları kutlayan Kulüp Başkanı Avukat Osman Toprak, “Engelli basketbol takımımız, hem bizler için, hem de bu şehir için oldukça önemli ve anlamlı bir takım. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kulüp Onursal Başkanımız Fatma Şahin’in maddi ve manevi destekleri bu takım için asla göz ardı edilemez. Engellilerin topluma kazandırılması, engellilerin sportif faaliyetlerde bulunması oldukça önemli. Bu konuda elimizden geldiği kadarıyla katkı sağlamaya çalışıyoruz. Basketbol Koordinatörümüz Ramazan Taşkın ve antrenörümüz Muharrem Karakafa idaresinde takımımız 1. Ligde oldukça başarılı sonuçlar alıyor. Önemli olan bu başarıyı sezon sonuna kadar devam ettirmek. Takımımıza güveniyorum. Bu başarıyı sezon sonuna kadar devam ettireceklerine inanıyorum. Lig öncesi yapılan hazırlık turnuvasında 5 maçta namağlup şampiyonluk kupasının gelmesi, ligin 8. Haftasında takımın namağlup 16 puanla lider durumda bulunması bizleri mutlu ediyor. Teknik ekibimi ve tüm sporcularımızı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu hafta deplasmanda oynayacakları Altınordu maçında da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!