Şahinbey'de 134 kursiyer sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Şahinbeyde 134 kursiyer sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 14:39

Şahinbey'de 134 kursiyer sertifikalarını aldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kursları'nda eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 134 kursiyer sertifikalarını aldı.

Eğitime büyük önem veren, 97 Gençlik Merkezi’nde ve Sosyal Tesisi’nde, 7’den 70’e herkese eğitim imkanı sunan Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursları içerisinde bulunan Antep İşi, Bilgisayar İşletmenliği Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Dekoratif Ev Aksesuarları ve Basit Nakış İğne Teknikleri eğitimi alıp, mezun olan 134 kursiyere sertifikaları verildi. Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  belediye olarak birçok alanda kurslar verdiklerini belirterek, "Sürekli yeni bir şeyler öğrenerek hayata katmak önemli. Düzenlenen bu kurslar yeni işlerin yanı sıra yeni dostlukların kazanılmasında da önemli rol oynuyor. Bu güne kadar 400.000 civarında kişiye kurs ve eğitim vermişiz, bu az bir rakam değil. Şahinbey Belediyemizin sosyal tesislerinde, şu ana kadar Meslek Edindirme Kurslarından 26 bin 787 kişi faydalandı. Kurslarımız halen devam ediyor. Şahinbey Belediyesi olarak, geniş bir aileyiz. Herkesin derdi, bizim derdimiz. Bu anlamda bundan sonrada etkinliklerimiz, birlikteliğimiz devam etsin istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!