Şahinbey Belediyesi'nden 191 kursiyere sertifika

Güncelleme Tarihi:

Şahinbey Belediyesinden 191 kursiyere sertifika
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 13:32

Şahinbey Belediyesi'nden 191 kursiyere sertifika

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim alıp mezun olan 191 kursiyer için sertifika töreni düzenledi.

Eğitime büyük önem veren ve 73 sosyal tesiste, 7'den 77'ye herkese eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesi, Meslek Edindirme Kurslarından Bilgisayarlı Muhasebe ile Bilgisayar Bakım Onarım kurslarına katılarak mezun olan 191 kursiyere sertifikalarını verdi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik ederek, “Bu kursumuza erkeklerin az rağbet ettiğini görüyoruz. Aslında bu kurslarla kolunuza bir altın bilezik takıyorsunuz. Altını da hanımlar çok sevdiği için bu kursa da hanımlar daha çok rağbet göstermiş. Burada Bilgisayarlı Muhasebe ile Bilgisayar Bakım Onarım kursumuzdan mezun olan arkadaşlarımızın sertifikalarını vermek için bir araya geldik. 73 Sosyal Tesisimizde 42 ayrı branşta kurslar veriyoruz. Sizlerin katılmış olduğu kurslar bunlardan sadece ikisidir. Gençlik Merkezlerimizde Spor kursları, Fen Lisesi ve üniversiteye hazırlık kursları gibi birçok kursumuz var. Şimdiye kadar sadece meslek edindirmeden 23 binin üzerinde mezun olan kursiyerimiz var. Bu rakamlara göre bir üniversite gibi çalışıyoruz. Yaklaşık 33 bin kişiye aynı anda kurs veriyoruz. Yani bir eğitim ordumuz var. Amacımız sizden gelen talepler doğrultusunda yeni alanlarda sizlere daha iyi hizmetler sunabilmektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezun olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!