Sadık Karakan AK Parti Teşkilatlarını Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Sadık Karakan AK Parti Teşkilatlarını Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 15:45

1 MART 2015 TARİHİNDE YAPILAN TEMAYÜL EĞİLİM YOKLAMASININ KENDİSİ AÇISINDAN BAŞARILI GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

1 Mart 2015 tarihinde yapılan temayül eğilim yoklamasının kendisi açısından başarılı geçtiğini söyledi.
Türkiye Hokey Federasyonu eski Başkanı Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Sadık Karakan, Federasyon Başkanlığı ve daha önceki dönemlerdeki ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmaları, Ak Parti teşkilatında görevli olmamasına rağmen, Gaziantep Ak Parti teşkilat mensuplarının takdir ettiği kanaatinde olduğunu belirterek “Yoğun bir maratonun ilk sürecini başarıyla tamamladık. Aday adayı arkadaşlarımızdan çok Gaziantep Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları yanında Kadın ve Gençlik Kolları fedakarca, özverili ve yoğun çalışmaları yanında, beraberinde mükemmel bir organizasyonla temayyül tamamlanmıştır” dedi.
Karakan, “TBMM’ne gidecek vekiller her kim olursa olsun, Gaziantep Ak Parti Teşkilatlarına vefasızlık etmemeleri, aksi taktirde tüm samimiyetimle söylüyorum ki, vekillikleri haram olacaktır” dedi.
Yoğun maratonda görev alan Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarını kutlayan Karakan “Bu süreçte aday adaylarından daha yoğun ve zorlu bir çalışma sergileyen il ve ilçe teşkilatlarımız başta olmak üzere, Kadın ve Gençlik Kollarıyla üyelerine de ayrı ayrı teşekkür eder, neticenin ülkemiz, şehrimiz ve aziz milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!