Prof. Dr. Ergun'a önemli görev

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Erguna önemli görev
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 12:30

Prof. Dr. Ergun'a önemli görev

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevin Ergun, ISSF (International Shooting Sport Federation - Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) Sağlık Komitesi Üyeliğine seçildi.

Türkiye Bedensel Engelliler ve Türkiye Atıcılık - Avcılık Spor Federasyonları Sağlık Kurulu Başkanı da olan Prof. Dr. Ergun, Türkiye tarafından Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu Sağlık Komitesi üyeliği için aday gösterilmişti. Prof. Dr. Ergun, Almanya'nın Münih kentinde 68'incisi düzenlenen ISSF Genel Kurulu'nda yapılan oylamada,  sağlık komitesi üyeliğine seçilme başarısını gösterdi.

"Ülkem tarafından böyle önemli ve prestijli bir göreve aday gösterilmiş olmak benim ve üniversitem için büyük bir onurdur" diyen Prof. Dr. Ergun, “Aday gösterildiğim bu önemli göreve seçilmek, ülkemi ve üniversitemi temsil etmek, uluslararası bir sağlık komitesinde sporcular için gerekli ve önemli işler yapmak benim için büyük bir gurur ve mutluluktur. Bana inanan, beni destekleyen ve bu mutluluğu benimle paylaşan herkese sonuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!