Özdağ Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Özdağ Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2016 16:37

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ, “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI KUTLAMA MESAJINDA, DEMOKRASİNİN EN ETKİN ŞARTLARINDAN BİRİNİN ÖZGÜR VE TARAFSIZ BASIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında, demokrasinin en etkin şartlarından birinin özgür ve tarafsız basın olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Ümit Özdağ, basının, kamuoyunun bilgilendirilmesi, taleplerinin yansıtılması, toplumsal kanaat ve düşüncelerinin oluşmasında en büyük paya sahip olduğunu belirterek, ’’Gazeteciler, bizler gibi kamuoyuna karşı sorumluluğu bulunan kişilerdir. Bu önemli görevi yerine getirirken bir takım sıkıntılarla karşı karşıya kalmaktadırlar. Ülkemizin ve demokrasimizin gelişmesi anlamında önemli görevi yerine getiren değerli basın mensuplarının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!