Op.Dr. Secaattin Gülşen, Hatem'de

Güncelleme Tarihi:

Op.Dr. Secaattin Gülşen, Hatemde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2018 11:12

Op.Dr. Secaattin Gülşen, Hatem'de

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Secaattin Gülşen'i bünyesine kattı.

Hatem Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Dr. Gülşen'in; Otoskleroz (kulak kireçlenmesi) cerrahisi, izsiz kapalı kulak zarı onarımı ameliyatları, Koklear implant (biyonik kulak ameliyatı), izsiz ağız içinden tükürük bezi ve boyun ameliyatları, vertigo (baş dönmesi) tanı ve tedavisi, tinnitus (Kulak çınlaması) tanı ve tedavisi, burun eğriliği ameliyatları, kronik sinüzit ameliyatları, geniz eti ve bademcik ameliyatları, tiroidektomi, alerjik rinit tedavileri, horlama cerrahisi, baş boyun tümörleri ve kitleleri ameliyatları, konuşma ve ses bozuklukları tanı ve tedavisi, tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer almaktadır.

Dr. Gülşen'in Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Gaziantep Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneğine de üyelikleri bulunmaktadır.

1985 yılında Niğde'nin Ulukışla ilçesinde doğan Dr. Gülşen,  2009 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve aynı üniversitede yüksek lisansını yaptı. Dr. Gülşen ihtisasını ise 2011-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Kulak burun Boğaz Ana Bilim Dalında tamamladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!