Oba Makarna yükselişini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Oba Makarna yükselişini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 10:49

Oba Makarna yükselişini sürdürüyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - İSTANBUL Sanayi Odası tarafından 2015 yılı verilerine göre açıklanan Türkiye'nin En Büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında, Gaziantep'te kurulu Oba Makarna 262'inci sırada yer aldı.

Oba Makarna'nın; İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' 2015 araştırma verilerine göre 262'ıncı sırada yer alması tesis yönetim ve çalışanlarını sevindirdi. Günlük bin ton kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük üretim tesislerinden birisine sahip olan Oba Makarna, dünyada onlarca ülkeye de ihracat yapıyor.

Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, önemli markalar arasında yükselişe geçmelerinin kendilerini sevindirdiğini ifade ederken, bu başarıya ekip çalışması ve ar-ge kullanımı ile ulaştıklarını kaydetti. Tamamen yerli sermaye olduklarına da dikkat çeken Özgüçlü, "Oba Makarna'nın ilk 500 sanayi kuruluşu arasında olması önemli bir sonuçtur. Tamamı kendi öz sermayesinden oluşan yüksek marka değerine sahip firmamız, bu sonuçlarla sürdürülebilir başarısına yeni bir halka eklemiştir. Türkiye'nin en büyük ve dünyanın ikinci büyük üretim tesisine sahip olan Oba Makarna, uluslararası piyasada ülkemizi üstün bir başarı ile temsil etmesinin yanı sıra iç piyasada da aranan bir marka olmayı başarmıştır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!