Nizip'te yetim çocuklara bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Nizipte yetim çocuklara bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 12:45

Nizip'te yetim çocuklara bisiklet

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ın desteğiyle alınan 270 bisiklet, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 'Yetim Dayanışma Günü' kapsamında sahiplerine teslim edildi.
Abdulahmit Han Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Nizip Temsilcisi Celal Demir, "Bugün bu çocuklarımızla bir arada olmak ve onları sevindirmek bizim için en büyük mutluluktur. Bu nedenle bu mutluluğumuza vesile olan sayın Belediye Başkanımız Hacı Fevzi Akdoğan’a sonsuz teşekkürler ederim" dedi.
Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise, yetimlere dağıtılan bisikletlerin İstanbul’daki bir arkadaşı tarafından gönderildiğini ve artık her yıl bir TIR dolusu bisiklet göndermeye devam edeceğini söyledi.
İlçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları da, "Bizler Nizip olarak hem garibi, hem öksüz yetimi, hem de üzerine bombalar düşen insanları hep sahiplendik. Hep kucak açtık ve açmaya da devam edeceğiz ve bugün bunun canlı örneğine sahip olduğum için de çok sevinçliyim" diye onuştu
Konuşmaların ardından yetim çocuklara bisikletleri verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!