Nizip'te, öğrenciler model uçak yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Nizipte, öğrenciler model uçak yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 11:27

Nizip'te, öğrenciler model uçak yapıyor

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Salih Ekmekçi Ortaokulu öğrencilerine yönelik model uçak kursu düzenlendi. Öğrenciler kursta hazırladıkları model uçakları Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret ederek tanıttı.

Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kursa çok sayıda öğrenci katılıyor. Model Uçak Eğitmeni Ahmet Bozkurt; amaçlarının havacılığı tanıtmak ve sevdirmek olduğunu belirterek, "İlk dersimizde Türk Hava Kurumu’nun kuruluş amacını, 90 yıllık geçmişini, havacılık eğitim merkezlerimizi ve havacılık faaliyetlerimizi anlattım. Beni heyecanla dinleyen öğrencilerin gözlerinde ışığı yakalamıştım. Sabırsızlıkla kendi uçaklarını yapmayı hayal ediyorlardı. Merakla, umutla çıkılan yolculuğumuz sonunda öğrencilerimizin ellerindeki model uçakları uçurmanın heyecanıyla son buldu" dedi.  

Öğrencilerin hazırladığı model uçakları inceleyen Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ise kursa emeği geçenler ile ilgi gösteren öğrencilere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!