Nizip'te bayram geleneği bozulmadı

Güncelleme Tarihi:

Nizipte bayram geleneği bozulmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2017 14:10

Nizip'te bayram geleneği bozulmadı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - NİZİP Ticaret Odası her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da üyeleriyle bayramlaşma geleneğini sürdürdü.

Nizip Ticaret Odası'nda bayramın ikinci günü yapılan bayramlaşma programında, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte misafirleri kabul etti.

Nizip Ticaret Odası olarak geleneksel hale getirilen bayramlaşma törenini gerçekleştirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, “Kurban Bayramı'nın İslam aleminin çekmiş olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını diliyorum. Biz Nizip Ticaret Odası olarak bugüne kadar kurumumuz bünyesinde bayramlaşma geleneğini yerleştirmeye çalıştık. İnşallah bizden sonraki dönemlerde de bu bayramlaşma geleneğinin devam edeceğini düşünüyoruz. Bundan sonra da ilk hedeflerimiz çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek; istihdamı artırtmak, yatırımları artırmak, katma değerleri arttırarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Düzenlenen bayramlaşma törenine; Nizip Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri ime oda üyeleri, işadamları ve vatandaşlar da katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!