Nizip’te Kaymakam ve belediye başkanı mahalleleri geziyor

Güncelleme Tarihi:

Nizip’te Kaymakam ve belediye başkanı mahalleleri geziyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2020 15:24

Nizip’te Kaymakam ve belediye başkanı mahalleleri geziyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip ilçe Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kırsal mahalleri ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda birçok mahalle ziyareti gerçekleştiren ilçe Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bu kez de Kıratlı, Çanakçı, Tatlıcak ve Salkım mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri kapsamında, mahalle muhtarları ve vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Şahin ve Başkan Sarı, bazı vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

İhtiyaç sahibi vatandaşları da unutmayan Kaymakam Şahin ve Başkan Sarı, vatandaşlardan gelen talepleri, ilgili birimlere ileterek taleplerin yerine getirilmesi talimatını verdi. Mahallerdeki cami ve okullarda da incelemelerde bulunan Şahin ve Sarı, son olarak ta Salkım Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek jandarma personeliyle bir araya geldi.

Gerçekleşen mahalle ziyaretlerine, Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Emre Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Diki, ve kurum amirleri de eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!