Minik öğrencileri fidan dikip, şehit yoklaması yaptı

Güncelleme Tarihi:

Minik öğrencileri fidan dikip, şehit yoklaması yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 14:44

Minik öğrencileri fidan dikip, şehit yoklaması yaptı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, Cahit Zarifoğlu İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentini terör örgütünden temizlemek için başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler anısına okul bahçesine zeytin fidanları dikerek, şehit yoklaması yaptı.
Türkbahçe Mahallesi'nde bulunan Cahit Zarifoğlu İlkokulu anasınıfı öğrencileri öğretmenleri Hülya Meliki, önderliğinde 'Zeytin Dalı Harekâtı'na destek etkinliği düzenledi. Okul bahçesindeki etkinliğe Okul Müdürü Murtaza İspir, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Askeri ve polis üniforma giyen anasınıfı öğrencileri ellerinde Türk bayraklarıyla 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı. Minik yürekleriyle dua eden öğrenciler şehitlerin isimleri hep birlikte söyleyip yoklama yaptı. Öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte okul bahçesine fidan dikerek diktikleri fidanlara 'Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit olanların Mehmetçiklerin isimlerini verdi.
Anasınıfı Öğretmeni Hülya Meliki, "Çocuklarımıza milli değerlerimizi, vatan ve bayrak sevgisini kazandırmak, Afrindeki şehitlerimizi anmak için düzenlediğimizi etkinliğimizde öğrencilerimizle birlikte okulumuzun bahçesine şehitlerimiz için fidan diktik. Şehitlerimizin anısı burada yaşarken fidanlar çocuklarımızla birlikte büyüyecek. 'Zeytin Dalı Harekâtı'ndaki şehitlerimiz rahmetle anıyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!