Merhum sanayici Naci Topçuoğlu anıldı

Güncelleme Tarihi:

Merhum sanayici Naci Topçuoğlu anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 09:57

Merhum sanayici Naci Topçuoğlu anıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - Gaziantep Sanayi Odasının kurucuları arasında yer alan ve 10 yıl süreyle de Meclis Başkanlığı görevini yürüten Naci Topçuoğlu, vefatının 13'üncü yılında dualarla anıldı.

Anadolu sanayisinin öncü isimleri arasında gösterilen Gaziantep Sanayi Odası Meclis başkanlarından Naci Topçuoğlu, vefatının yıldönümünde koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerden dolayı tören yapılmayarak dualarla anıldı.

13 yıl önce kalp krizi sonrası vefat eden ve yaşamı sırasında inovasyon ve ar-ge alanında yaptığı çalışmalarla sanayicilere öncülük eden Naci Topçuoğlu, birçok sivil toplum örgütünün yanı sıra Gaziantepspor Kulübünde de as başkanlık yaptı.

Merhum sanayici Naci Topçuoğlu, sanayi kenti olan Gaziantep’te nitelikli ara eleman yetiştirilmesi için kendi adını taşıyan bir meslek yüksekokulunun temelini attırmıştı. Topçuoğlu'nun Türkiye’ye model olan Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu, kent sanayisi için önem taşıyan alanlarda eleman yetişmesine katkı sağladığı da belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!