Lise öğrencilerini harçlıklarını Mehmetçiğe bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Lise öğrencilerini harçlıklarını Mehmetçiğe bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 16:26

Lise öğrencilerini harçlıklarını Mehmetçiğe bağışladı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, öğrencilerin harçlıklarıyla toplanan 5 bin lira, 'Zeytin Dalı Harekâtı'na destek amacıyla Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.
İslahiye Opet Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Müdürü İsmihan Uyanık'ın desteğiyle Sosyal dayanışma projesi kapsamında 'Afrin'de bir zeytin dalıda senden olsun' kampanyası düzenledi. Öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarla öğretmen ve ailelerinin de yardımıyla Afrin'de görev yapan Jandarma ve Polis Özel Harakatcılar için 81 taşınabilir şarj aleti aldı. Öğrencilerin hediyeleri okul bahçesinde dualarla Mehmetçiğe teslim edildi. Toplanan 5 bin lira ise Halkbank şubesinde Mehmetçik vakfına bağışladılar.
Kampanyayı yürüten öğrencilerinden Okul Temsilcisi Furkan Kurt, "Mehmetçiğimizin hiçbir şeye ihtiyacının olmadığını biliyoruz, biz bu kampanyamızla Polis ve Askerimizin moral ve motivasyonunu yükseltmek, onların yanında olduğumuzu hissettirmek.onlar bizim için sınır güvenliğimizi korumak amacıyla Afrin'deler.jandarma ve Polis Özel Haraketcılarımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri neredeyse bizde oradayız demek ,ve Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için haykırmak istedik" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!