'Lale Devri' ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Lale Devri ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 15:19

'Lale Devri' ödülleri sahiplerini buldu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi ve GİFSAD işbirliğiyle düzenlenen 'Dülük'te Lale Devri' konulu Ulusal Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

Şehitkamil Belediyesi ve GİFSAD işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin sergilendiği kokteyl ve ödül töreni, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GİFSAD Başkanı Burak Bozbaş, dereceye giren yarışmacılar ile çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, özellikle mevsimlik çiçek uygulamasını iki yıldır yalnızca Dülük Tabiat Parkı'nda yapmaya başladık. Bu uygulamaya geçtikten sonra GİFSAD Yönetim Kuruluyla bir araya geldik. Dülük'te Lale Devri organizasyonunu geçtiğimiz yıl başlatmış olduk. Tabi bir kere başladıktan sonra bu işin sürdürülebilir olması gerekiyordu. Ondan sonraki süreçte de bunu artık geleneksel hale getirmek istedik. Bugün bu katılımla da bunun ne kadar doğru bir iş olduğunu hep birlikte gördük. Geçtiğimiz yıla oranla şuanda katılımın daha fazla olması ve bin 963 fotoğrafın yarışmaya katılmış olması bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile GİFSAD Başkanı Burak Bozbaş verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!