Kolejlilerden Ersoy'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kolejlilerden Ersoya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 13:12

Kolejlilerden Ersoy'a ziyaret

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret eden GKV Özel İlkokulu öğrenci meclis Başkanı Naz Durakoğlugil ve Başkan Yardımcısı Rüzgar Erken, Nüket Ersoy'a eğitime verdikleri destek için teşekkür ederek duygularını dile getirdi. Öğrencilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulunan Ersoy çocuklardan Türkiye'nin dinamiklerini tanımalarını ve sahip çıkmalarını isteyerek başarıya giden yollarla ilgili tavsiyelerde bulundu.

TBMM'nin kuruluşunun 96 yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. GKV Özel İlkokulu öğrenci meclis Başkanı Naz Durakoğlugil ve Başkan Yardımcısı Rüzgar Erken GKV Özel Okullarında bulunmak ve GKV ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Gelecek nesillerin güvencesi, yarının teminatı olan biz çocukların kendi başına karar alabilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetişmelerini sağlayan bir eğitim yuvasında olmaktan kıvanç duyuyorum. Bir kıvılcımdan eğitim meşalesine dönüşen, yarım asırlık bir maziye sahip olan bu kurumda okumak, GKV'li olmak ayrıcalığını artık fark edebiliyoruz. Bize bu ayrıcalığı yaşatan öncelikle Merhum Cemil Alevli'ye, siz değerli başkanımıza ve emeği geçen herkese bugün arkadaşlarım adına yarınki gelecek nesiller adına teşekkürü bir borç bilirim. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Türk milletinin geleceği bugünkü çocukların doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmiyle büyük ve parlak olacaktır’ sözüyle bizlere olan güvenini ortaya koymuştur. Bizler de o güvene layık olmak adına Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ve ilkeleri doğrultusunda, toplumun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, çağdaş düşünceli bireyler olarak yetişeceğiz. Bunları gerçekleştirirken bir kıvılcımdan eğitim meşalesi haline gelen GKV'yi ve bizlere ışığını gece gündüz esirgemeyen, bizlere sağlam tohumlar eken öğretmenlerimizi unutmayacak, sizlere layık olmaya çalışacağız." dediler.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramını kutladı. Ersoy öğrencilere ülkelerine ve uluslarına sahip çıkmalarını, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeden Atatürkçülüğü bir yol haritası olarak görmeleri gerektiğini, başarıya giden yolda inanç, azim ve kararlılık kadar hayallerin de büyük önem taşıdığını belirterek Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğü için ulus olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin bilincinin önemine değindi. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!