Kent Konseyi üyelerinden Şehitkamil'e gezi

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyi üyelerinden Şehitkamile gezi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 16:44

Kent Konseyi üyelerinden Şehitkamil'e gezi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kent Konseyi İmar Alt Yapı Ulaşım Çalışma Grubu ve Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve altyapı çalışmalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan yol açma ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kent Konseyi İmar Alt Yapı Ulaşım Çalışma Grubu ile Çevre Çalışma Grubu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İmara açılan İbrahimli2, Karacaahmet, Beylerbeyi ve Beykent Mahalleleri ile KÜSGET Sanayi Sitesi’nde yol açma çalışmalarını inceleyen Kent Konseyi İmar Alt Yapı Ulaşım Çalışma Grubu üyeleri, çalışmalardan memnun kaldı.

Dülük Tabiat Parkı’nı da gezen Kent Konseyi İmar Alt Yapı Ulaşım Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Nuri Turan, "Kent Konseyi İmar Alt Yapı Ulaşım Çalışma Grubu olarak, Mayıs ayı olağan toplantımızı Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili gerçekleştirdik. Gündemimizi bu şekilde oluşturmuştuk. Sahada gerek Beylerbeyi, Beykent, İbrahimli2’de kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaları yerinde inceledik. Yapılan uygulama ve çalışmaları bizlerde teknik anlamda desteklemek ve katkı koymak amacıyla hem sahada gezip görerek, hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, Gaziantep’in gelişiminde bizlerde destek vermek istiyoruz. Şehitkamil Belediyemizin ilçe genelinde imara açmış olduğu ve bunun ardından başlatmış olduğu yol açma ile alt yapı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı memnunuz ve bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çalışmalarından başarılar diliyorum. Bizlerde Kent Konseyi İmar Alt Yapı Ulaşım Çalışma Grubu olarak Şehitkamil Belediyemize destek vermeye gayret göstereceğiz" dedi.

Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Yılmaz ise Şehitkamil Belediyesi’nin çevresel açıdan başarılı projeler yaptığını gördüklerini vurgulayarak, "Özellikle yeşil alan oluşturma konusunda çok başarılı çalışmalar gördük. İmara açılmadan önceki yapmış oldukları ağaçlandırma çalışmalarını çok beğendik. Yine kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hafriyat topraklarının tekrar kullanılarak, yol ve dolgu malzemesi olarak kullanılması güzel bir proje. Bulunduğumuz Dülük Tabiat Parkı’nın yapımı da gerçekten Türkiye’de örnek, Avrupa’da sayılı parklardan bir tanesi olması çok güzel" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!