Karaduman'dan 29 Ekim mesajı

Güncelleme Tarihi:

Karadumandan 29 Ekim mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 13:54

Karaduman'dan 29 Ekim mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yayımladığı mesajla kutladı.
Cumhuriyeti'n 94'ncü kuruluş yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlandığını belirten Karaduman, yazılı mesajından şunları kaydetti:
Her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele örneği olan Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma mücadelesidir. Cumhuriyet ise her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Cumhuriyetimizin 94'ncü yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden daha çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu tarihi gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Kahraman Gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyor, tüm Gaziantepli hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!