İslahiye'de aday öğretmenlere seminer

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede aday öğretmenlere seminer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 13:08

İslahiye'de aday öğretmenlere seminer

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 90 aday öğretmene 'Anadolu'da Çok Kültürlülük, Kaynakları ve Eğitim Yansımları' semineri veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne aday öğretmen yetiştirme programı kapsamında atanan 90 sözleşmeli öğretmene İbnisina Anadolu Lisesi'nde iki hafta sürecek olan ''Anadolu'da Çok Kültürlülük, Kaynakları ve Eğitim Yansımları' semineri başladı.

Okulda oluşturulan 3 sınıfta verilen seminerin açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin,"Öğretmenlik bütün meslekler içinde, en kutsal ve en onurlu meslektir. Öğretmenlikte başarının temel unsurları sevgi ve fedakârlıktır. Mesleğinizi icra ederken velilerle iletişim halinde olurken. Derslere hazırlıklı girmeye özen gösterin, Öğrencilerinize vatan millet sevgisini aşılarken Vatana, millete ve insanlığa yararlı bireyler olmaları konusunda yol gösterin yardımcı olun. Bu süreçte bizler her zaman sizlerin yanınızda olacağız. İnşallah hep beraber güzel bir ekip ruhuyla ilçemizin eğitim kalitesini daha da artırma gayreti içinde olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!