İslahiye’de girişimcilere sertifika

Güncelleme Tarihi:

İslahiye’de girişimcilere sertifika
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 12:30

İslahiye’de girişimcilere sertifika

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) – GAZİANTEP'in İslahiye İlçe Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle işsizliğin azaltılması amacıyla düzenlenen girişimcilik kursuna katılarak eğitim alan 58 kişiye törenle sertifikaları verildi.



İslahiye Belediyesi ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle işsizliğin azaltılması amacıyla düzenlenen kursa katılan 58 kişi düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. İslahiye Ticaret Odası tarafından İslahiye Belediyesi konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine; İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, KOSGEB İl Müdürü Sadık Gözek, İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen, STK temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.  KOSGEB İl Müdürü Sadık Gözek, KOBİ destekleri ile kalıcı iş kolları oluşturarak istihdam sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Bölgeye uygun biber ve üzüm üretilmesi konusunda projeler hazırlanması durumunda gerekli destekleri sağlayacağız. Kursiyerlerimize bundan sonra yapacakları işlerde şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.



KOSGEB tarafından düzenlenen kursların amacının anlatılmasının ardında kursa katılarak sertifika alma hakkını elde eden 58 kursiyere törene katılanlar tarafından sertifikaları verildi. Ticaret Odası Başkanı Türkmen de tarafından KOSGEB il Müdürü Sadık Gözek’e ilçede düzenlenen ve 120 kişiye verilen sertifika nedeniyle teşekkür plaketi sundu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!