Gaziantep'te hırsızlık olaylarına 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte hırsızlık olaylarına 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 15:36

Gaziantep'te hırsızlık olaylarına 2 tutuklama

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te hırsızlık olaylarına karışıp gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, Beydilli Mahallesi'nde, sokakta çalınan bir aracı kovalama sonucu durdurup Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından çalıntı araç içerisinde yapılan incelemede, Vatan Mahallesi Fikri Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinden çalınan toplam 31 muhtelif markalarda mont ve yağmurluk, ayrıca yine Vatan Mahallesi'nde bir sokakta bulunan başka bir işyerinden çalınan para çekmecesi ile muhtelif eşyalar ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler, sahiplerine teslim edildi. Çalıntı araç içerisinde yakalanan ve 3 hırsızlık olayı ile de ilgisi bulunan şüpheli A.Y, gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ayrıca, Bozoklar Mahallesi Kaptan Caddesi'ndeki bir sokakta bulunan işyerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yapılan çalışmada ise, olay yerinden elde edilen güvenlik kamerası görüntülerinden olayın şüphelisinin A.K. olduğu tespit edildi. A.K. de, ekipler tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!