Gaziantep'te Atatürk koşusu

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte Atatürk koşusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 15:18

Gaziantep'te Atatürk koşusu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi'nde, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78'inci yıldönümü nedeniyle Atatürk Koşusu gerçekleşti.

GAÜN Atatürk Anıtı önünde üç ayrı kategoride gerçekleştirilen Atatürk Koşusu, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Gürsoy’un başlama işaretiyle başladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Bayraktar, çok sayıda öğretim elemanı ve sporcunun da bulunduğu Atatürk Koşusu’na, üniversite öğrencilerinin yanı sıra; Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan öğrenciler de katıldı. Yarışmada, erkeklerde Emrah Ergül birinci, Salih El Salih ikinci, İsmet Bayrakçı ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Gürsoy tarafından verildi. Bayanlarlarda ise birinciliği Meryem Oymak, ikinciliği Zilan Ödek ve üçüncülüğü Songül Akay elde etti, ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Bayraktar’ın elinden aldı.

GAÜN personellerinin yarışmasında ise Oğuz Başbenzer birinci, Kadir Kirkiz ikinci, Muhlis Arslan üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer tarafından verildi. GAÜN Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet İşbilir tarafından da koşuya katılan okulların temsilcilerine ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!