Doç. Dr. Yalçınkaya, Anka’da başladı

Güncelleme Tarihi:

Doç. Dr. Yalçınkaya, Anka’da başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 09:11

Doç. Dr. Yalçınkaya, Anka’da başladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, kısa süre önce faaliyete başlayan Özel Anka Hastanesi, hekim kadrosunu Üroloji uzmanı Doç. Dr. Fatih Rüştü Yalçınkaya ile güçlendirdi.

Merveşehir'de hizmete açılan ve hasta kabulüne başlayan Anka Hastanesi, hekim kadrosuyla dikkat çekiyor. Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Rüştü Yalçınkaya da Anka Hastanesi’nin kadrosunda yerini alarak, hasta kabulüne başladı. Doç. Dr. Fatih Rüştü Yalçınkaya, 1969 yılında Adana’da doğdu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamlayarak üroloji uzmanı oldu. Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doçentlik unvanı alan Yalçınkaya, Anka Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yapmaktadır

Anka Hastanesi Üroloji Kliniği, alanında uzman kadrosu ile modern ürolojinin gerektirdiği her türlü bilimsel ve klinik aktiviteyi gerçekleştirecek alt yapıya sahip. Kadın ve erkek üriner sistemleri ile erkeklerin üreme sistemlerini inceleyen Anka Hastanesi’nin Üroloji Kliniği’nde böbrekler, idrar kanalları, mesane, prostat bezi, meni kanalları, idrar borusu, testisler ile ilgili her türlü rahatsızlığın tanı ve tedavisi yapılıyor. Anka Hastanesi’nde laparaskopik üroloji ameliyatları, perkütan taş ameliyatları, ürolojik kanser ameliyatları, taş kırma ameliyatları, infertilite tedavisi, cinsel sorunlar tedavisi başta olmak üzere her türlü üroloji tedavi ve ameliyatları gerçekleştiriliyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!